Welkom op VandijkopReis

Welkom op VandijkopReis

Mijn naam is Marinka van Dijk en ik ben gek op reizen. Soms samen met mijn man Jan, soms gaat onze zoon Jelle ook mee, maar ik reis ook graag met vriendinnen.

We zoeken een bestemming en dan begint voor mij de pret. Op zoek naar mooie routes, adresjes, activiteiten enzovoorts. Je kunt mij niet blijer maken. We zijn gek op de natuur, wildlife, wandelen, duiken (Jelle) en de zee.

De laatste jaren is er wél iets veranderd in ons reisgedrag. We zijn steeds betekenisvoller gaan reizen. Bij elke verre reis die we maken willen we iets terug doen voor de bevolking. We maken gebruik van hun gastvrijheid, we laten een fikse CO2 voetafdruk achter, en brengen een zak met geld mee, ja, daar mag de plaatselijke bevolking, vaak straatarm, best van meeprofiteren. Veel van mijn blogs gaan dan ook over community based reizen of het steunen van goede doelen. Wil je hier meer over weten? Of wil je dat ik voor je op zoek ga naar een betekenisvolle reis voor jou? Laat het weten, en ik ga voor je aan de slag.

Marinka